Verzenden en Retouren

Verzenden & Retouren

Nederland & België

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag geleverd. Bestellingen die na 17:00 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag verzonden en de volgende dag geleverd.

Pakketten worden bezorgd door PostNL. PostNL kan ervoor kiezen om het pakket bij je buurman af te leveren, of het de volgende dag opnieuw te proberen. Je krijgt hoe dan ook een melding in je mailbox dat er een poging is gedaan.

Na de tweede poging wordt het pakket bezorgd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. In dit geval laat de koerier een melding achter waar u uw pakket kunt ophalen.

Verzendkosten Nederland

€3,95 voor bestellingen tot €30,-
Gratis verzending vanaf €30,-

Verzendkosten België

€7,95 for orders up to €15,-
€9,95 for orders from €15,- to €60,-
Free shipping on all orders over €60,-

 

Retouren

U kunt het product binnen 10 dagen na ontvangst zonder reden terugsturen. Het product dient zich in originele staat te bevinden. Geopende verpakkingen, kunnen wij niet vergoeden. De verzendkosten voor het terugsturen, dient door de verzender betaald te worden, en kan niet worden vergoed. Wanneer het product door ons in goede staat is ontvangen, storten wij het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.