Veelgestelde Vragen

Waarom bieden jullie alleen natuurlijke kauwgom aan?

Wij geloven dat een gezond leven een gelukkig leven is. Het begint allemaal met wat we dagelijks consumeren. Door uw dieet aan te passen aan een gezonder dieet, wordt de basis gelegd om gelukkig te zijn. Reguliere kauwgom bestaat uit synthetische ingrediënten zoals plastic, die je gezondheid kunnen schaden. Daarnaast willen we ook leven in een groenere en schonere wereld. Het verminderen van de hoeveelheid plastic die we dagelijks gebruiken, helpt om dit doel te bereiken.

Hoe selecteren jullie de merken waarmee jullie samenwerken?

Jaarlijks bezoeken we de belangrijkste beurzen. Op deze evenementen halen we inspiratie en ontmoeten we nieuwe mensen van over de hele wereld. In sommige gevallen produceren ze producten die passen bij wat we zoeken en die wij graag in ons assortiment opnemen.

We doen ook online onderzoek naar nieuwe bedrijven en merken waar we mee kunnen samenwerken. Als wij zien dat deze producenten 100% natuurlijk zijn (geen plastic, of andere kunstmatige stoffen of zoetstoffen) nemen wij de volgende stap, dat wil zeggen contact met hen opnemen om te kijken of er een goede klik is. Wanneer dit positief is, wordt het merk onderdeel van ons assortiment.

Zit er garantie op de producten die worden aangeboden?

We verzenden alleen producten die aan onze hoogste eisen voldoen voordat we ze naar onze klanten verzenden. Als het artikel dat je hebt ontvangen beschadigd is, heb je het recht om het artikel binnen 10 dagen na levering te retourneren. Ga voor meer informatie naar onze verzend- en retourpagina.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Alle bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken is de bestelling dan de volgende dag bij u in huis. Met de track & trace die u via de email krijgt toegestuurd, kunt u de bestelling op ieder moment traceren.

Hoe kan ik contact opnemen als ik een vraag heb?

Stuur een email met al uw vragen over onze producten en bestellingen naar info@ gairgum.com. Voor verzending en retourzendingen, bezoek onze verzend- en retourpagina voor details.

Hoe blijf ik op de hoogte van acties en nieuwe producten?

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, én ontvangt u bovendien 10% korting op uw eerste bestelling!

Kan ik ook een nieuw product voorstellen?

Zeker! Wanneer het product binnen het huidige assortiment past, dan zullen wij ons best doen om het product op te nemen. Het product dient geheel natuurlijk te zijn, en er mogen tijdens het productieproces geen beschadigingen aan de natuur zijn gedaan om het product te produceren.

Hoe kan ik een kortings-coupon gebruiken?

Op de check out pagina kunt u bovenaan de coupon invullen onder “Heb je een kortingsbon?”. De korting wordt dan automatisch berekent en verwerkt.

Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens?

Om uw bestelling goed te verwerken, hebben wij u gegevens nodig. Wij zullen deze gegevens uitsluitend daarvoor gebruiken. Mochten we uw gegevens ergens anders voor gebruiken, dan vragen wij u daar eerst toestemming voor. Wij geven/verkopen uw gegevens nooit aan derden.

Kan ik ook in het buitenland bestellen?

Jazeker! Wij kunnen in principe wereldwijd laten bezorgen. Bekijk de verzend & retourpagina voor meer informatie.

Wat gebeurd er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Wij maken gebruik van de standaarddienstverlening van PostNL. Mocht en het zo zijn dat u niet thuis bent, en past het pakket niet door de brievenbus, dat kan de bezorger ervoor kan kiezen om het pakket bij de buren af te leveren. De bezorger kan er ook voor kiezen om de volgende bezorgdag een nieuwe poging te wagen om het pakket af te leveren. Daarna zal de bezorger een notitie achterlaten met het adres van het ophaalpunt waar je pakket is afgeleverd. Dit is meestal het dichtstbijzijnde ophaalpunt in jouw buurt.