Over Ons

Fairgum is opgericht in 2019 als reactie op een groeiende vraag naar gezondere producten voor mensen die dagelijks veel waarde hechten aan wat ze consumeren.

De toename van het welzijn voor velen die op onze mooie planeet leven, is niet zonder nadelen gebeurd. Veel artikelen worden in massa geproduceerd om aan de vraag te voldoen, waaronder artikelen die we elke dag moeten consumeren om in de levensbehoeften te voorzien. Blijkbaar moeten producten kunstmatig worden geproduceerd om aan de toename van de vraag te voldoen.

Zonder zorg voor het menselijk welzijn, de planeet waarop we leven en de toekomst van onze kinderen, zijn bedrijven bezig om op korte termijn te werken om aandeelhouders de hoogst mogelijke winst te garanderen. Opwarming van de aarde, plastic ondergelopen oceanen, bedreigde soorten zijn slechts enkele van de langetermijngevolgen die voortvloeien uit dit soort activiteiten.

Bij Fairgum geloven we dat elk klein beetje een groot verschil kan maken. Wij geloven daarom alleen in een groenere en gezondere wereld als wij bij onszelf beginnen. Alleen op die manier kunnen wij het gezond doorgeven aan onze kinderen.

Fairgum werkt samen met bedrijven die alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken: alleen natuurlijke smaakstoffen, suikervrije gombasis, glutenvrij, biologisch afbreekbaar, vegan, etc. Ingredienten waar we in geloven.

Als we mensen kunnen informeren over het belang van het consumeren van producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten en wat dit betekent voor de planeet waarin we leven, beschouwen we dit als een enorme overwinning. Dus: Let’s chew our planet green again!