Merken

Volledig geproduceerd in het regenwoud in Zuid-Amerika, heeft Chewsy als doel om alle kunstmatige en ecologisch schadelijke ingrediënten die je gewoonlijk in kauwgom aantreft te verwijderen. En daar staan wij volledig achter

chicza natuurlijke kauwgom

Afkomstig uit de op één na grootste tropische bos ter wereld, het Great Petan regenwoud, komt de kauwgom van Chicza. Hier komt het eerste officiele organische kauwgom vandaan. Lees hier meer.

Het doel van Mast Chew is het creëren van een gezond alternatief voor de al bekende, reguliere kauwgom. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten met een prettige smaak door extracten van de Pistacia-boom te gebruiken.

De Sapodilla boom geldt als inspiratie voor een van de lekkerste kauwgom die in Italie gemaakt wordt. Een kauwgom met de bedoeling om een schonere aarde te creëren waar we vandaag de dag in willen leven.

Opgericht om producten te produceren die een gezonde levensstijl stimuleren tegen betaalbare prijzen. Naarmate het bedrijf groeide, werden pepermuntjes aan de productlijn toegevoegd, die eveneens van perfecte kwaliteit zijn.

Ooit gestart met tandenborstels, produceert The Humble Co één van de beste kauwgom op dit moment. Wat The Humble Co betreft, mag kauwgom alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige smaakstoffen.

Natuurlijke kauwgom

Niet alleen tophorloges komen uit Zwitserland. Wat denk je van een topmerk kauwgom uit hetzelfde Zwitserland? Lees hier het verhaal over Roelli Roelli

Two Wise Chimps is een innovatief merk dat gestart is in 2019 door een groep gemotiveerde jonge mensen die geloven dat een groenere wereld een gezondere wereld is.